Gerelateerde diensten

Ik mag dan wel een fantiekairbrush-kunstenaar zijn, dat wil nog niet zeggen dat ik ook altijd met mijn airbrush bezig ben. Ik kan er namelijk ook nog steeds van genieten om kunst op de ‘ouderwetse’ manier te maken. Ik vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om mij met andere disciplines van kunst bezig te houden. Benieuwd wat ik nog meer doe? Lees dan snel verder. Hieronder vind je namelijk een kleine greep uit mijn gerelateerde diensten.


Foto’s maken

Voorheen had ik het nooit zo op fotocamera’s, maar dat is de laatste paar jaar flink veranderd. Tegenwoordig kan ik er namelijk echt van genieten om foto’s te maken. Daarnaast heb ik ontdekt dat dit ook een vorm van kunst is. Hierdoor ben ik het meer gaan waarderen. Ik maak foto’s van de meest vreemde dingen, als ik het zelf maar mooi en interessant vind. Op vrije dagen kan ik uren door stad en land trekken om een aantal kiekjes te schieten. Ik neem mijn camera dan ook altijd en overal mee.

Portretterenportrait

Om mensen op de gevoelige plaat vast te leggen, gebruik ik dan weer niet mijn fotocamera. Dit vind ik namelijk te saai. Wanneer ik mensen afgebeeld wil hebben, doe ik dit met een penseel of met een potlood. Ik maak op deze manier een portret van ze. Dit vind ik vele malen mooier dan een foto. Aan een zelfgemaakt portret kun je namelijk helemaal je eigen draai geven. Op deze manier kijk je er ineens met een hele ander blik naar. Ook hier kan ik mij uren mee vermaken. Net als mijn camera heb ik dan ook altijd een penseel, verf, een potlood en papier bij me.

Graffiti

De airbrush gebruik ik voor het fijnere werk, maar soms heb ik gewoon even zin om mijzelf helemaal te laten gaan. En hoe kan dat beter dan met graffiti. Uiteraard doe ik dit niet illegaal. In mijn bedrijfspand heb ik een oude muur waar ik regelmatig mijn creatieve geest de vrije loop laat. Dit werkt uitermate goed om je hoofd even leeg te maken. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor projecten in bijvoorbeeld kantoorpanden. Hier werk ik met alle plezier aan mee.
Camera